Met Sprongen Vooruit

voor Hart op Weg
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 9.500 (90%)

Jaarlijks worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking, waarvan 500 zeer ernstig. Deze kinderen hebben om in leven te blijven vaak meerdere operaties en langdurige ziekenhuisopnames nodig. Daarnaast ondervinden ze vaak levenslang beperkingen als gevolg van hun hartafwijking.

Ons doel: 

Door tijdens de marathon van Amersfoort met zijn allen een afstand te lopen die bij ons past hopen wij met elkaar het laatste stuk van het benodigde bedrag voor het Hart op Weg Onderzoek bij elkaar te lopen! Robert, Maaike en Lars lopen de halve marathon! Dominique, Fiene en Isa de 5 km en Fender en Tijn de 2,2 km. Zo hopen wij allemaal een uitdaging aan te gaan nét boven ons niveau om ons steentje bij te dragen aan het onderzoek waar Maaike bij betrokken is zodat ook kinderen met een aangeboren hartafwijking zo normaal mogelijk op kunnen groeien, en net als wij kunnen sporten en doen wat ze leuk vinden! Wil jij ons sponsoren? 

Wat is het Hart-op-Weg onderzoek?
Op de Hart-Op-Weg follow up poli van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) volgen en begeleiden we de ontwikkeling van deze kinderen. Onze wens is dat kinderen met een aangeboren hartafwijking zo weinig mogelijk ontwikkelingsproblemen ervaren die hen beperken in hun dagelijks functioneren.

Daarom willen we in het WKZ onderzoeken welke kinderen het meeste risico lopen op problemen in de motorische en fysieke ontwikkeling. Ook willen we achterhalen wat het juiste moment en de juiste manier is om het fysiek functioneren te verbeteren, zodat ze mee kunnen doen met hun leeftijdsgenoten; in de speeltuin, op het schoolplein en op het sportveld.

Hier is veel geld voor nodig. Daarom komen wij in beweging tijdens de Marathon Amersfoort. 

Iedere bijdrage, groot of klein, is welkom ☺️

 

Bekijk alle
18-08-2022 | 09:28
13-11-2021 | 20:31
08-11-2021 | 20:21 Helpen waar je kan, doneer en daar voel je je goed bij! Mooi initiatief Robert!!
22-10-2021 | 14:43
17-10-2021 | 16:15 Goed gedaan topper!