Bestuur

Een betere start voor het kinderhart
van totaal € 700 (37%)

Wij voetballers & bestuur van de Utrechtse studentenvoetbalclub Odysseus '91 zouden 1 juni tijdens onze benefietwedstrijd proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het project Hart-op-Weg onderzoek voor kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Helaas kan de benefietwedstrijd niet doorgaan, maar ik wil me nog steeds inzetten voor dit onderzoek! Door te laten zien hoe belangrijk het om te kunnen sporten, ook tijdens tijden van thuisisolatie, heb ik met mijn team een filmpje gemaakt waarin we laten zien hoe sport deze eenzame tijd toch leuker kan maken.

Kinderen met een aangeboren hartafwijking kunnen helaas niet sporten en missen daardoor het plezier van sport en spel en ook de gezelligheid en de sociale contacten van een sportvereniging. Het Hart-op-weg onderzoek zet zich in om te zorgen dat deze kinderen de hulp krijgen die ze nodig hebben om "normaal" te kunnen sporten. Deze kinderen hebben het al zwaar genoeg en het zou mooi zijn als ze ten minste met leeftijdgenoten kunnen meedoen.

Wij zou het supergaaf vinden als jullie een (klein) bedrag willen overmaken om zo bij te dragen aan een leukere en betere toekomst voor deze kinderen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
27-05-2020 | 09:31
26-05-2020 | 12:28
22-05-2020 | 14:37
18-05-2020 | 18:51
18-05-2020 | 18:43