Benefietwedstrijd Odysseus '91

Benefietwedstrijd Odysseus '91
van totaal € 5.000 (68%)

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseert studentenvoetbalvereniging Odysseus '91 een benefietwedstrijd om geld op te halen voor het Hart-op-Weg onderzoek voor kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Daarmee wil Odysseus '91 bijdragen aan "Een betere start voor het kinderhart" van kinderen met een ernstige aangeboren hartafwijking in het WKZ.

Al onze teams gaan op deze dag 12 uur lang voetballen waarbij steeds twee teams tegen elkaar zullen gaan strijden. Daarnaast zullen er die dag nog allerlei andere activiteiten georganiseerd worden waarmee we zoveel mogelijk geld willen ophalen voor het goede doel. 

Het geld dat wordt opgehaald wordt besteed aan Hart-op-Weg onderzoek:

Jaarlijks worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking, waarvan 500 zeer ernstig. Deze kinderen hebben om in leven te blijven vaak meerdere operaties en langdurige ziekenhuisopnames nodig. Daarnaast ondervinden ze vaak levenslang beperkingen als gevolg van hun hartafwijking.

Wij vinden dat alle kinderen moeten kunnen meedoen met leeftijdsgenoten op het schoolplein en op het sportveld! Ook kinderen met een aangeboren hartafwijking!  Daarom steunen wij met heel ons hart het onderzoek wat nodig is om dit voor zoveel mogelijk hartekinderen mogelijk te maken!

Hiervoor is veel geld nodig! Helpt u ons mee deze kinderen weer gewoon kind te laten zijn?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
02-07-2021 | 21:02
02-07-2021 | 13:20