Xcellent

Xcellent .
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal cb11888d7524db7ca522408b6d67f38e17b432d7
van totaal € 5.000 (73%)

Xcellent omarmt Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) als nieuwe vriend. Niet voor even, maar voor een langere tijd. Want geven met blijvende impact is waardevoller dan een vluchtige kerstgift. De vriendschap is al begonnen, Edwin van Korlaar, commercieel directeur van Xcellent heeft onlangs het reizende 3D-geprinte kinderhart van het WKZ (onderdeel van het UMC Utrecht) in ontvangst genomen. Xcellent komt als eerste onderneming in de provincie Utrecht een maand lang in actie voor onderzoek naar het kinderhart in het WKZ.

 

‘Wij willen bijdragen leveren die beklijven’, licht Van Korlaar toe. ‘Jarenlang hebben we een traditionele kerstgift uitgereikt aan mooie maatschappelijke organisaties die dat geldbedrag goed besteed hebben. Dat deden we in plaats van relatiegeschenken voor klanten. Elke keer met veel plezier, maar het is wel een wat vluchtige vorm van geven. Vanaf nu gaan we voor blijvende impact. Uiteraard voor het doel waaraan we ons committeren, UMC Utrecht en haar patiënten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Door de vriendschap aan te gaan met dit topziekenhuis gaat ons maatschappelijke hart sneller kloppen. Het maakt ons rijkere mensen.’

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
12-12-2019 | 14:22
12-12-2019 | 14:21