S.V. Vaassen steunt kinderhartonderzoek in het WKZ tijdens 100-jarig

Voetbalclub S.V. Vaassen
van totaal € 2.000 (25%)

Voetbalclub S.V. Vaassen viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Ieder jaar steunen we een goed doel en dit jaar is dat het kinderhartonderzoek in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ).

Begin dit jaar heeft Ben Meuleman, voorzitter van S.V. Vaassen, een prachtige cheque van het Charity Fund overhandigd aan Raymond Stegeman, arts-onderzoeker Kinderhartcentrum en Neonatologie in het WKZ.  

Er zijn dit jubileumjaar nog meer activiteiten, zie https://www.svvaassen.nl/.

Voor kinderhartonderzoek is veel geld nodig en daarom steunen wij dit goede doel! Lees hier meer over het 'Kinderhartonderzoek in het WKZ'.

Helpt u mee? Alvast heel hartelijk bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
10-03-2020 | 11:12