Running Rosie in actie!

Roos Smink

( Lid van team: Hart gaan 2021 )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 1.000 (89%)

Belofte maakt schuld.. ik volgde Maaike als betrokken onderzoeker en zij zette de actie op om 10 km te rennen bij 10 meelopers of meer en 21 km bij 21 lopers of meer. Dat daagde mij uit om daaraan mee te doen!

Voor serieuze support van de Hartekinderen kom ik nu dus graag zelf in actie! Op 13 juni zou ook ik 10 km hardlopen tijdens de Marathon Amersfoort, t.b.v. het Hart-op-wegonderzoek. MAAR.. deze datum is uitgesteld naar 17 oktober (iets met Corona..), wat betekent dat ik TWEE keer zal rennen voor dit mooie doel. 13 juni als testloop en 17 oktober voor het echt! (Ben ik gelijk 2 deelnemers voor de actie hierboven.)

Wil je mij sponsoren? Of ren je met me mee? Allebei is van harte welkom! (En hoe meer lopers, hoe verder Maaike dus rent!)

Running Rosie is volop in actie.. uit liefde voor kinderen waarbij (hart)problemen spelen en vanuit (oude) liefde voor het hardlopen. 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
19-03-2021 | 19:21
04-03-2021 | 11:38
19-02-2021 | 11:16
19-02-2021 | 11:14
08-02-2021 | 22:41
Bekijk alle

Hartekindweek 2021 & RunningRosie-update

08-02-2021 | 20:20 Ruim 6 weken op weg met mijn missie én Hartekindweek 2021 is vandaag begonnen.. de hoogste tijd voor weer even een blog voor mijn fans en donateurs en andere geïnteresseerden (die daarna hopelijk ook een duit in het digitale zakje doen :-))! Eerst even dit: De week van 8 t/m 14 februari 2021 is de jaarlijkse Hartekindweek. Deze week staat volledig in het teken van het vergroten van de naamsbekendheid van Stichting Hartekind en de impact van aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Dit is hard nodig voor de groei van Stichting Hartekind om in de toekomst nog meer levensbelangrijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen te kunnen financieren. #MijnHartKloptVoor Nu was deze week een goede aanleiding voor een blog, maar alle donaties gaan nog directer naar het doel waarvoor ik gekozen heb: het Hart-op-weg-onderzoek. En die komen daarmee rechtstreeks bij het UMCWKZ, via de actie Hartgaan2021! Inmiddels is er een derde lid in ons 'team' verschenen, een jonge jongen die wel even een halve marathon zal lopen, om te zorgen dat Maaike dit ook gaat doen. :-) Mooi werk, hopelijk willen velen ook hem sponsoren! Ondertussen heb ik dankzij jullie mijn vernieuwde doel (500 euro) al ruimschoots bereikt; 645 euro, do you believe??!! Ik ga natuurlijk door.. de datum is uitgesteld naar 17 oktober, dus wieweet gaat het dubbele zelfs lukken!! (In elk geval loop ik 2 keer: 13 juni nl. ook zoals oorspronkelijk beloofd.) Dan nu een update over mijn inzet: eerlijk is eerlijk, de loopdip is al bereikt! Het viel te verwachten dat mijn lijf wel weer even moest wennen aan al dat rennen en dan vertelt een van mijn knieën dat. Inmiddels weer de weg omhoog, ondertussen ben ik heerlijk blijven wandelen en de indoortrainingen doen (kracht, core, mobiliteit, weetikhethoedatallemaalheetmaarikdoehet). Zo heb ik afgelopen weken tussen de 0 en 172% gescoord in mijn mooie trainingsprogramma, wat PolarFlow mij dagelijks aanreikt. Een geweldig systeem, een ware ontdekking nu ik alles digitaal aardig voor mekaar heb. Zoveel profijt van mijn fijne sporthorloge! Hij bliebt nu ook wanneer mijn hartslag te hoog of te laag is en ook zonder dat moet ik zeggen dat het lopen 'op hartslag' me weer goed bevalt. Ik won advies in bij Run2Day, die een goede specialist per chat beschikbaar hebben en m'n vroegere sportmaatje en vriendin die fanatiek triatleet is voor de juiste sokken. Decathlon leverde me tenslotte ook nog even heel snel, de juiste krachttrainingsattributen, dus ik ga weer lekker vooruit.. hoewel, in de sneeuw kan het ook nog wel es languit worden...  Dank voor je aandacht, interesse, betrokkenheid, steun, donatie, mentale support en alles wat ik zo niet onder woorden krijg! 
Lees meer