Running Rosie in actie!

Roos Smink

( Lid van team: Hart gaan 2021 )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 1.000 (105%)

Belofte maakt schuld.. ik volgde Maaike als betrokken onderzoeker en zij zette de actie op om 10 km te rennen bij 10 meelopers of meer en 21 km bij 21 lopers of meer. Dat daagde mij uit om daaraan mee te doen!

Voor serieuze support van de Hartekinderen kom ik nu dus graag zelf in actie! Op 13 juni zou ook ik 10 km hardlopen tijdens de Marathon Amersfoort, t.b.v. het Hart-op-wegonderzoek. MAAR.. deze datum is uitgesteld naar 17 oktober (iets met Corona..), wat betekent dat ik TWEE keer zal rennen voor dit mooie doel. 13 juni als testloop en 17 oktober voor het echt! (Ben ik gelijk 2 deelnemers voor de actie hierboven.)

Wil je mij sponsoren? Of ren je met me mee? Allebei is van harte welkom! (En hoe meer lopers, hoe verder Maaike dus rent!)

Running Rosie is volop in actie.. uit liefde voor kinderen waarbij (hart)problemen spelen en vanuit (oude) liefde voor het hardlopen. 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
16-06-2021 | 20:43 Mooie actie Roos! Succes ook straks in oktober.
14-06-2021 | 08:36 Succes! Wel een beetje doorlopen hè?
19-05-2021 | 23:59 Running Rosie, wat een alliteratie! Succes met je oude liefde (=hardlopen), ik heb dat helaas op moeten geven, maar doneren kan ik nog wel, zeker voor toppers!
18-05-2021 | 22:14
18-05-2021 | 22:03 Omdat ik zelf kinderen heb die barsten van de energie. Ik gun elk kind en ouder een energiek leven waarbij het hart de motor is. Succes!
Bekijk alle

Hartgaan 2021 Ronde 1 is een feit!

13-06-2021 | 21:26 ..en jawel beste mensen, het is gebeurd: 10 kilometer, goed voor maar liefst 512,50 euro zijn vandaag alvast weggerend! Op 17 oktober loop ik graag voor de andere helft, tijdens de Marathon Amersfoort die dan hopelijk wél gewoon doorgaat. Om 10 uur gestart, samen met Maaike en vanaf het mooie plekkie bij De Koppelpoort. Goed zonnig en lekker warm stond ik (toch) fris in de startblokken en had er oprecht veel zin in. Niet voor niets, want de afstand bleek niet eens een uitdaging. Zeker met een fijne medeloopster naast me. En vanaf halverwege ook een supporter op de fiets met m'n kleine grote babyvriend mee in de aanhanger. Hoera! Gewoon rennen, rennen, rennen maar.. op hartslag, uit zelfbescherming. Wat niet lukte, maar geen probleem was. Want deze was hoger dan m'n plan, maar het liep zo lekker. Een doeltijd had ik losgelaten om frustraties te voorkomen (als voormalige wedstrijdatleet met iets andere tempo's ooit..), een doelbedrag leek me meer dan voldoende belang! Met inmiddels maar liefst 1025 overgemaakte euro's van jullie, rechtstreeks naar het Hart-op-weg-onderzoek vanuit het UMC/WKZ, bleek 10 km rennen in de zomerse hitte over harde straten geen enkele moeite. (Zelfs vooralsnog niet voor m'n knieën.) Het was leuk!  Bedankt voor jullie gulle gaven! Op naar 17 oktober! Er kan nog meer bij.. in elk geval dus die 2e 10 kilometers en wieweet.. ook nog wat euro's?! Meelopen als teamlid mag natuurlijk ook, zo help ik Maaike graag aan haar toegezegde halve marathon, met genoeg teamleden!    Oh ja.. en daarna kreeg ik een heel lekker ijsje en ook nog een fijne douchegel kado van m'n supporters! En mocht ik mezelf belonen van m'n Polar Flow, dus nu heb ik een prachtig armbandje én aten we goeie dikke burgers! Wat als je volwassen bent niet meer zo belangrijk is, maar dat was het toch.. ;-)
Lees meer