Ik steun het Hart op Weg onderzoek!

Rob Heebink
Qr
van totaal € 1.000 (0%)

Vorig jaar 5 december 2020 zijn wij trotse ouders geworden van Jade. Met ontzettend veel pijn in ons hart hebben we afscheid van haar moeten nemen door een zeldzame complexe hartafwijking. Pijn en trots lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. Trots op het prachtige meisje dat geboren is en de pijn om haar te moeten laten gaan. 

Nu aantal maanden later, wil ik graag iets doen. Ik wil het omzetten in kracht en inspiratie. In iets positiefs, zodat deze situatie niet voor niets is geweest. 

Ik werk in de ouderenzorg als verpleegkundige en daarnaast heb ik een eigen zzp-schap In de zorg met Rob. Ik maak vlogs, geef gastlessen en wil mooie projecten opzetten. Zo ook voor Hart op Weg. Zodat dit ook de aandacht krijgt wat het verdiend, net zoals de ouderenzorg! Ik wil iets kunnen betekenen voor de mensen die hier onderzoek naar doen, voor de ouders die misschien wel ooit in dezelfde situatie terecht komen waarin ik met mijn vriendin gezeten heb. 

Hou mijn instagram en facebook In de zorg met Rob in de gaten voor mooie acties komende periode! 

Daarnaast verbindt ik mijn zzp-schap aan Hart op Weg onderzoek. Een deel van de opbrengt van mijn samenwerkingen namens mijn zzp-schap zal ik altijd afstaan aan dit onderzoek! 

Donaties klein of groot, dat maakt niet uit! Het gebaar dat je al wil doneren is fantastisch en hart! nodig.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.