Eenmaal, andermaal!

OnderNamen .
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1 (0%)

Het startschot voor dé ruilactie van 2020, genaamd Eenmaal, andermaal! is gegeven. Komend jaar zal OnderNamen, in samenwerking met W3 Wijnen, ondernemers in de provincie Utrecht oproepen om met elkaar diensten of producten te ruilen, waarbij de waarde steeds oploopt. Het doel? Op 3 september, tijdens de Opening van het Zakenseizoen, middels een veiling zoveel mogelijk geld ophalen voor het onderzoek naar het kinderhart in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Op dinsdag 3 december heeft de eerste ruil plaatsgevonden.

 

Inmiddels hebben de volgende ruils al plaatsgevonden:

- Drie flessen Monthuys Pére et Fils Champagne Brut Réserve, Magnum van 1,5 liter (W3 Wijnen, Utrecht) 

- Bureau met bureaustoel ter waarde van €1.000,- (Ralph Voet projecten met aandacht, Woerden)

- Spiksplinternieuwe state-of-the-art vergaderruimte. De grote vergaderruimte is voor twee dagdelen te reserveren ter waarde van € 695,- per dagdeel óf de kleinere vergaderruimte voor zeven dagdelen te reserveren ter waarde van €195,- per dagdeel (AT The Office, Woerden)

- Privé diner voor 12 personen in zijn demokeuken ter beschikking, ter waarde van zo’n €1.500,- (Van Driessen Food, Bunnik) 

- 10 hotelovernachtingen inclusief ontbijt en driegangendiner, ter waarde van in totaal €2.000,- (Carlton President Hotel, Utrecht)

- Een Interior & Exterior Awareness rapportage: een analyse van een horeca interieur/exterieur, kantoorruimte of zelfs privé ruimte. Na bezoek van een stylist wordt een vrijblijvend advies uitgebracht middels een 3D tekening. De waarde hiervan is zo’n €2.500,- (HopmanKersten, Utrecht)

- De volgende ruil is een feit! Golfclub de Haar stelt een volledig verzorgd programma voor 18 personen ter beschikking. Dit programma bestaat uit 9 of 18 holes golf op de nieuwe baan, een golfclinic door een bekend professional voor mensen die de sport niet kennen en/of een rondleiding met een deskundige gids door het Zuiderpark van Kasteel De Haar. Het park is een Rijksmonument en staat bekend om zijn bijzondere flora en fauna. Ter afsluiting is er een borrel en diner in het clubhuis. De waarde hiervan is zo’n  € 3000. 

 - Op 20 februari is er wederom geruild: René Sloots van Postillion Hotel Utrecht Bunnik gaat in op het aanbod van Golfclub De Haar. In ruil daarvoor stelt hij een vergaderarrangement van 12 uur voor 30 personen ter beschikking: ‘Een hele dag vergaderen met 30 personen in één van onze multifunctionele vergaderzalen. Inclusief de gehele dag koffie, thee en andere drankjes, verantwoord brainfood en een verse smoothie als tussendoortje en natuurlijk een uitgebreid lunchbuffet. De dag wordt afgesloten met een borrel en “snack naar keuze” én een 3-gangen diner met het hele gezelschap met bijpassende wijnen en natuurlijk koffie na. Dit alles heeft een waarde van €3.500,-.’ 

Wie biedt?