"Een betere start voor het kinderhart"

Jesse Terstappen

( Lid van team: Bestuur )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (10%)

Jaarlijks worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking, waarvan 500 zeer ernstig. Deze kinderen hebben om in leven te blijven vaak meerdere operaties en langdurige ziekenhuisopnames nodig. Daarnaast ondervinden ze vaak levenslang beperkingen als gevolg van hun hartafwijking.

Wij vinden dat alle kinderen moeten kunnen meedoen met leeftijdsgenoten op het schoolplein en op het sportveld! Ook kinderen met een aangeboren hartafwijking! Daarom steunen wij met heel ons hart het onderzoek wat nodig is om dit voor zoveel mogelijk hartekinderen mogelijk te maken!

Hiervoor is veel geld nodig! Helpt u ons mee deze kinderen weer gewoon kind te laten zijn?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
22-05-2020 | 14:37