Tikkie voor Hart-op-Weg

Geld voor onderzoek voor Dave en al zijn hartevrienden❤️
Qr
van totaal € 20.000 (86%)

Wat Bas Smit kan, kunnen wij toch ook? Okè misschien geen 2,5 ton... maar € 20.000 voor het Hart op Weg onderzoek zou al fantastisch zijn!

Hartekinderen hebben levenslang en daar is óók geld voor nodig, want: Onderzoek ❤️ nodig!!!

Hart Op Weg
Jaarlijks worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren Hartafwijking, waarvan 500 zeer ernstig. Deze kinderen hebben om in leven te blijven vaak meerdere operaties en langdurige ziekenhuisopnames nodig. Daarnaast ondervinden ze vaak levenslang beperkingen als gevolg van hun hartafwijking. Op de Hart-Op-Weg follow up poli van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) volgen en begeleiden kinderartsen, fysiotherapeuten, psychologen en inspanningsfysiologen de ontwikkeling van deze kinderen.

Hun wens is dat kinderen met een aangeboren hartafwijking zo weinig mogelijk ontwikkelingsproblemen ervaren die hen beperken in hun dagelijks functioneren. Daarom willen de Hart Op Weg onderzoekers onderzoeken welke kinderen het meeste risico lopen op problemen in de motorische en fysieke ontwikkeling en wat hartekinderen nodig hebben om mét hun gezonde leeftijdsgenootjes en zo normaal mogelijk op te kunnen groeien...

Hiervoor is veel geld nodig!

Tikkie voor Hart Op Weg
De Hart op Weg poli in het WKZ is er ook voor kindjes zoals Dave en zijn Hartevrienden: Jens, Billy, Kay, Floortje, Puck, Semih, Nout en Merel. De moeders van deze kinderen hebben de handen in één geslagen en samen gaan wij ervoor zorgen dat we €20.000 gaan ophalen voor dit mooie onderzoek!

Meer informatie over dit onderzoek: Levensloopzorg voor hartekinderen.

Verspreid, organiseer een toffe actie en doneer... Samen gaan we ervoor!

 

Je kunt ons ook volgen op InstagramTikkiehartopweg

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
19-10-2020 | 23:50
19-10-2020 | 23:09
19-10-2020 | 22:00 Voor Jens, de dappere zoon van vrienden van mij. Hij heeft zo hard moeten vechten dat hij nog steeds leeft vanuit een strijdmodus. Na de operatie houd het niet op, dan pas gaat het lange termijn plan van start, met onderzoeken en alle beperkingen. Hiervoor moet onderzoek mogelijk zijn om dit zo goed mogelijk te stroomlijnen.
19-10-2020 | 21:54
19-10-2020 | 21:16 Voor Dave, Kay en al zijn vriendjes die zo ontzettend dapper zijn! ❤️